Sunday, March 26, 2006

YOUTH FAIR

THE YOUTH FAIR IS IN TOWN AND I'M LOVIN IT! I'VE BEEN GOING TO THE YOUTH FAIR SINCE I WAS 7 YEARS OLD...THATS ALONG TIME...ITS A GREAT PLACE TO SPEND A SUNDAY AFTERNOON...THERES RIDES FOR EVERYONE, THERES FOOD FOR EVERYONE, AND EXHIBITIONS...LAST WEEK WE TOOK MADISON AND SHE LOVES IT! SHE IS SUCH A DAREDEVIL...SHE IS SO OVER THE KIDDIE RIDS, SHE WANTED TO RIDE THE BIG RIDES...I'M ALWAYS CONCERNED ABOUT THOSE RIDES BECAUSE I SEE THE PEOPLE THAT PUT THEM TOGETHER AND IT SCARES ME...BUT WHAT AM I SUPPOSE TO DO??? NOT LET HER RIDE THEM???? SHE IS A RISK TAKER...SHE IS NOT SCARED OF THOSE RIDES...SO I LET HER BECAUSE I AM THE TRUE CHICKEN LITTLE...THIS YEAR I DIDN'T GET MY FROZEN CHOCOLATE COVER BANANA...SO WE ARE DEFINATELY GOING BACK! THE FOOD IS AWESOME THERE...THE FAIR...BE THERE!

4 comments:

SCRAPPY MESS said...

guess whatt!!! I am a blogger! check it out I still have to add my pics and stuff which i don't know how to do so pleas give me some pointers. thank you

http://ascrappymess.blogspot.com/

Martha Bravo said...

I need to go, I hope we can make it this year! An I will be very happy to share the guilt of the bannana mmmmmmmm! I need chocolate!

SCRAPPY MESS said...
This comment has been removed by a blog administrator.
SCRAPPY MESS said...

I think its time to update your blog!!!